London rocks! :)

Hur gÄntligen hemma! Ja inte för att vi inte haft helt otroligt, oförglömligt, underbart roligt utan för att vi är två bakis, ofräscha resenärer som bara längtat hem ungefär sen vi satte oss på tunnelbanan mot Stanstedt.
Vi åkte ju som bekant i torsdags. Allt gick skitbra, hade verkligen flyt.. bara en liten försening som inte var värt att bry sig nämnvärt över, väskorna kom(!) omedelbart och vi hittade utan större problem hem till Sandra och Marcus i North Acton. Sandra lagade härlig thaimat till oss och vi satt och tjattrade till natta och drack lite för mycket vin..

Det spelade dock ingen större roll för jag var pigg som en lärka morgonen efter och sprang omkring och spred min glädje till både Sandra och Andreas som väl var måttligt roade ;) Vi drog oss upp och ut iallafall och hade fantastisk tur med vädret. Var både soligt och lite vårvarmt :) In till London så blev det traditionell publunch (fish n chips, som är lika äcklit varje gång..) och sedan gick vi till madame tussauds...

Strosade sen runt på stan, med besök vid blandannat picadilly circus och SoHo, innan vi åkte hem för att göra oss iordning och åka på Comedy club i Covent Garden. Var typ ståuppkomik och det var hysteriskt roligt. Hade skrattkramper när vi gick där ifrån, gud så befriande det är att skratta så :)


I lördags åkte vi till Camden market och strosade runt på dagen och på kvällen var det Party party! Var på en Walkabout först med ett liveband, var grymt bra!
Sen åkte vi till ett annat aussie ställe som hette Redbacks och festade vidare natten lång :)

image41 image42

Och igår var det här en äcklig men god bakfyllefruskot:

image43

Ja jisses... drömmer sig redan tillbaka ;)
Nej det är skönt att vara hemma också! men det var fantastiskt kul att träffa Sandra igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0